uncle john

Povestea Uncle John

Să tot fie 5 ani de când m-am apucat de preparat burgeri, pe gustul românilor. Și-am preparat și am tot preparat, dar mi-am dat seama că nume pentru preparate nu am dat. Dacă pe primul l-am numit Old Brick, fiind burgerul pe care l-am făcut pentru prima oară în restaurantul cu același nume, din cartierul Teiul Doamnei, pe al doilea am vrut să-l las moștenire nepoților mei.
Să mă țină minte ori pe unde ar merge și să povestească despre mine și despre tot ceea ce gătesc eu cu drag, de fiecare dată, pentru ei. Pentru că nu degeaba toți îmi spun că sunt unchiul lor preferat. Cei care mă vizitează adesea știu de ce.
Fii atent, să îți spun cum l-am preparat pe Uncle John, burgerul care pe mine mă reprezintă cel mai mult. Vei înțelege imediat care este motivul.
Mi-am întrebat toți nepoții, pe rând, ce le-ar plăcea să conțină burgerul și am notat tot ce-și dorea fiecare. Apoi am făcut o listă cu ingredientele care se repetau cel mai des și așa am ajuns la următoarea combinație: chiflă pufoasă cu semințe, salată lollo, carne de vită proaspătă, brânză delicioasă, bacon, sos barbeque si dulceata de ceapa preparate de mine, după rețete speciale, pentru mai multă savoare.
Burgerul Uncle John, pe lângă faptul că îmi poartă numele, este preparatul care a fost inspirat de nepoții mei, iar de aceea este special pentru mine. Când îi întrebam ce vor să mănânce când trec pe la mine, toți îmi spuneau: unchiule, ne prepari burgerul nostru?
Ei, bine, spune-mi tu, cum să-i refuzi? Îmi creștea inima de unchi în mine când îi vedeam pe toți așezați la masă, cum se bucurau de ce au în farfurie.
Spune-mi, te rog, tu l-ai încercat pe Uncle John?

GoodMoodFood #UnchiulTauPreferat

Tags: No tags

Comments are closed.